Regionaal Topsport Centrum Zoetermeer

Specialistische ijshockeyopleiding op regionaal niveau

 
 

Organisatie

 

Talentcoach Marc Visschers: verantwoordelijk voor technische zaken en communicatie. Heb je vragen betreffende algemene zaken rondom het RTC in Dordrecht, e-mail dan rechtstreeks naar marc@rtc-dordrecht.nl.

Goalietrainer Kevin Riedijk: verantwoordelijk voor goalietraining en is er voor specifieke ondersteuning en begeleiding voor de goalies. De goalietrainer is tevens mede verantwoordelijk  voor de uitvoering van opleiding en activiteiten op het ijs. Kevin speelt al jarenlang op het hoogste niveau in Nederland, eerder in de BeNeLeague en inmiddels Eredivisie in Dordrecht.

Heb je vragen betreffende de goalietraining, Kevin is te bereiken op kevinriedijk@hotmail.com.

Daarnaast worden de talenten van het RCT IJshockey begeleid door een (para-)medisch begeleidingsteam bestaande uit de volgende partners:

sportarts Bas Bulder, Sportgeneeskunde Rotterdam, www.smc-maasstad.nl: medische keuring en blessures. Bas is te bereiken op b.bulder@sportgeneeskunderotterdam.nl.

Bas Bulder

sportfysio Jeannette Hoftijzer, Topfysiotherapie Delta, www.topfysiotherapiedelta.nl: fysieke test, blessures en stabiliteits- en krachttraining. Jeannette is te bereiken op jeannette@topfysiotherapiedelta.nl.

Jeannette Hoftijzer

sportdiëtist Anne-Marleen Vliegenthart, DVA Drechtsteden, www.dietistdrechtsteden.nl: voedingsintake en -advies. Anne-Marleen is te bereiken op dva@dietistdrechtsteden.nl.

Anne-Marleen Vliegenthart

– sportpsycholoog Rico Schuijers: intake mentaal en mentale begeleiding. Rico is een absolute topspecialist in Nederland en daarbuiten. Hij heeft vele Olympische sporters onder zijn hoede. Een eer voor ons programma, om samen te werken met hem. Rico is te bereiken op telefoonnummer 026-4820226 of e-mail  info@pro-task.nl

Talentbegeleider Bart de Winter, Dordt Sport Talentcentrum

Sporters die deelnemen aan het RTC IJshockey kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van RTO en CTO Metropool/Dordt Sport Talentcentrum. Heb je vragen over de faciliteiten van het Dordt Sport Talentcentrum, jouw talentenpas, jouw topsportstatus, een ondersteuningsbrief voor school of overige zaken? Neem dan contact op met talentbegeleider Bart de Winter op telefoonnummer +31(0)6 54 38 32 20 of e-mail b.de.winter@dordrecht.nl.
Meer inhoudelijk weten? Neem rechtstreeks contact op met de talentbegeleidster van RTO en CTO Metropool, telefoonnummer 078 – 770 43 65 of e-mail as.verkerk@dordrecht.nl.

Woonkamer Dordt Sport Talentcentrum

Sporters die deelnemen aan het RTC IJshockey (met uitzondering van instapprogramma) krijgen een toegangspas voor de woonkamer van het Dordt Sport Talentcentrum. Dit is een woonkamer om voor en na de training te relaxen of huiswerk te maken en kantoor- en vergaderruimtes voor de talentcoaches.

woonkamer

Meer informatie
Volg het Talentcentrum via www.dordtsport.nl, Facebook /DordtSport of via Twitter @DordtSport met #DSTC.

 

Partners