Regionaal Topsport Centrum Zoetermeer

Specialistische ijshockeyopleiding op regionaal niveau

 
 

Organisatie

 

Talentcoach Marc Visschers: verantwoordelijk voor technische zaken en communicatie. Heb je vragen betreffende algemene zaken rondom het RTC in Dordrecht, e-mail dan rechtstreeks naar marc@rtc-dordrecht.nl.

061114-002

Goalietrainer Peter Seton: verantwoordelijk voor goalietraining en is er voor specifieke ondersteuning en begeleiding voor de goalies. De goalietrainer is tevens mede verantwoordelijk  voor de uitvoering van opleiding en activiteiten op het ijs. Heb je vragen betreffende goalietraining, e-mail dan rechtstreeks naar peter_seton@hotmail.com.

061114-083

Daarnaast worden de talenten van het RCT IJshockey begeleid door een (para-)medisch begeleidingsteam bestaande uit de volgende partners:

sportarts Bas Bulder, Sportgeneeskunde Rotterdam, www.smc-maasstad.nl: medische keuring en blessures. Bas is te bereiken op b.bulder@sportgeneeskunderotterdam.nl.

Bas Bulder

sportfysio Jeannette Hoftijzer, Topfysiotherapie Delta, www.topfysiotherapiedelta.nl: fysieke test, blessures en stabiliteits- en krachttraining. Jeannette is te bereiken op jeannette@topfysiotherapiedelta.nl.

Jeannette Hoftijzer

sportdiëtist Anne-Marleen Vliegenthart, DVA Drechtsteden, www.dietistdrechtsteden.nl: voedingsintake en -advies. Anne-Marleen is te bereiken op dva@dietistdrechtsteden.nl.

Anne-Marleen Vliegenthart

– sportpsycholoog Loes de Ridder, De Ridder Consult: intake mentaal en mentale begeleiding. Loes is te bereiken op loesderidder@planet.nl.

130913-099

Talentbegeleidster Angela Verkerk, RTO Metropool/Dordt Sport Talentcentrum

Sporters die deelnemen aan het RTC IJshockey kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van RTO en CTO Metropool/Dordt Sport Talentcentrum. Heb je vragen over de faciliteiten van het Dordt Sport Talentcentrum, jouw talentenpas, of overige zaken. Neem dan contact op met talentbegeleider Bart de Winter op telefoonnummer +31(0)6 54 38 32 20 of e-mail b.de.winter@dordrecht.nl.
Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met de talentbegeleidster van RTO en CTO Metropool, telefoonnummer 078 – 770 43 65 of e-mail as.verkerk@dordrecht.nl.

Woonkamer Dordt Sport Talentcentrum

Sporters die deelnemen aan het RTC IJshockey (met uitzondering van instapprogramma) krijgen een toegangspas voor de woonkamer van het Dordt Sport Talentcentrum. Dit is een woonkamer om voor en na de training te relaxen of huiswerk te maken en kantoor- en vergaderruimtes voor de talentcoaches.

woonkamer

Meer informatie
Volg het Talentcentrum via www.dordtsport.nl, Facebook /DordtSport of via Twitter @DordtSport met #DSTC.

 

Partners