Regionaal Topsport Centrum Zoetermeer

Specialistische ijshockeyopleiding op regionaal niveau

 
 

Gavis

 

Gavis IJshockeyontwikkeling heeft jarenlange ervaring in de ijshockeywereld en willen jonge ijshockeyspelers helpen zich verder te ontwikkelen in de zomermaanden.  Gavis heeft als particuliere organisatie nog veel meer te bieden voor de ijshockeysport in het algemeen:

– allround trainingsarbeid

– ondersteunings- en adviesmogelijkheden

– individuele spelersbegeleiding als  van jeugdverenigingen

– fysiotherapie (op afspraak of tijdens trainingsduur) incl. screening

– gericht voedingsadvies

– Privéles (contact opnemen voor speciale tarieven)

Gavis  heeft sinds 2007 een eigen zomerprogramma samengesteld, waarbij hoogstaande kwaliteit, intensieve individuele begeleiding en disciplineverbreding hoog in het vaandel staan!  Dit programma is zeer uitgebreid en kent meerdere programma keuze-mogelijkheden tot zelfs 4x per week trainingsarbeid, buiten een geweldig gaaf ijshockeykamp die een hele week lang duurt (Maandag 8 t/m Vrijdag 12 Augustus 2011).

ALLES SPEELT ZICH AF IN HET SILVERDOME TE ZOETERMEER!

Veelal blijkt dat veel spelers en/of jeugdverenigingen helemaal niet bezig zijn met hun activiteiten na het reguliere ijshockeyseizoen, het zogenoemde “Off-ice” seizoen! Als ijshockey in Nederland zich verder wil professionaliseren, dan zal de zomerperiode ook optimaal benut moeten gaan worden. Dus niet een ijshockeykamp van slechts één week, of één enkele training per week, maar gedurende een langere aanééngesloten periode (Tussen 1 Mei en 1 September) intensief doortrainen.
Een uitgebreide zomertraining is de enige manier om de jonge spelers een degelijke ontwikkelingsboost te geven, maar ook om de mogelijkheid te bieden om hun eigen doelstellingen te realiseren. Voor de één is de doelstelling om profijshockeyer te worden, voor de ander minimaal in conditie blijven en bij te leren op zijn huidige zwakke punten…

Graag helpen we ook om de vicieuze cirkel te doorbreken die veel verenigingen en spelers parten speelt!


Initiatiefnemer van Gavis zegt het volgende hierover: “Voor ons staat de ontwikkeling van het talent van de speler altijd voorop. Als een ijshockeytalent de top wil bereiken dan is toewijding en drive essentieel. Wij helpen ze graag om het maximale uit hun talent te halen!”

Naast Marc Visschers en Ray Gallagher als zijnde de steunpilaren binnen de organisatie, zullen er in de aankomende zomer (2011) wederom diverse ijshockeyspecialisten assisteren om hun kennis en ervaring te delen. Dit zorgt ervoor dat het zogenoemde Gavis begeleidingsteam een zeer gemotiveerde en uitgebalanceerde ondersteuning in huis heeft.

Ben jij klaar om jouw ijstijd te verdienen?

Schrijf je dan nu in voor het zomerprogramma van 2011 of kijk op onze website www.gavis-ijshockeyontwikkeling.nl.

Partners